Billig Forbrukslån | Lån inntil 500 000 uten sikkerhet | Vikenkreditt.no | 2020

Billig Forbrukslån

Søk Billig Forbrukslån uten å forplikte deg

Søk fra 5 000 til 500 000 kr - få svar raskt.

5 000 kr 500 000 kr

Hvorfor velge billig forbrukslån ?

Et Billig Forbrukslån skal fungere for deg og din økonomi.

Du får som regel de beste tilbudene basert på dine ønsker. Du velger selv hvor mye du ønsker å betale hver måned. Vi har mange fornøyde kunder som har funnet det lånet som passer deres behov best.

Uforpliktig å søke forbrukslån?

Tilbydere på Vikenkreditt har de beste betingelsene. Prosessen er nettbasert og enkel for deg som skal søke billig forbrukslån. Som oftest får du svar fra bankene ganske raskt. Du kan derfor få forbrukslån uten sikkerhet med de beste betingelsene. Dette er helt uforpliktende og du velger selv om hvem du skal velge.

Hva er et forbrukslån?

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet

Du kan bruke et Billig forbrukslån til å kjøpe eller gjennomføre noe og vi vil ikke spørre deg hva du skal bruke pengene til. Slike lån kan hjelpe deg med å få fullført renovering av baderom eller pusse opp bolig. Når du tar opp forbrukslån betyr ikke det at du må bruke mer en du har råd til.

Vikenkreditt er opptatt av at du skal kunne betale avdragene på lånet ditt, og at dette skal fungere i din økonomiske hverdag. Derfor formidler vi noen av markedets beste forbrukslån og betingelser.

Vikenkreditt.no

Ta riktig avgjørelse idag

Hos oss gjør vi det lett å finne riktig forbrukslån tilpasset din økonomi.

Med kundens behov i fokus finner vi lån tilpasset deg. Vi tenker som deg.

Fordeler

  • Ingen krav til sikkerhet
  • Du får de beste tilbudene fra bankene
  • Enkle og nettbaserte søkeprosesser
  • Du velger selv om du ønsker å godta lånet

Hvorfor velge Vikenkreditt?

  • Formidler forbrukslån som er enkle å forholde seg til
  • Finner løsninger som passer dine behov
  • Vi lister ut de beste tilbydere av forbrukslån
  • Når det kommer til refinansiering så får du de beste tilbudene

Alt du trenger å vite om forbrukslån

Forbrukslån til diverse varer

I dag er det veldig mange som tar opp billig forbrukslån for å kjøpe dyre varer eller tjenester som for eksempel MC, bruktbil, båt eller klær. Dette er noen eksempler på hva billig forbrukslån går til.

 

Andre bruker forbrukslån til inventar i huset som for eksempel, vaskemaskin, kjøkkenutstyr, sofa eller Tv. Elektronikk, kjøpesenter og andre steder er der for handler med disse pengene.

Undersøkelser fra 2018 viste at nordmenn brukte forbrukslån til blant annet dagligvarer og andre forbruksvarer.

Lån til oppussing og renovering

Vi i Norge elsker å bruke masse penger på oppussing av boligen. Mange tar opp forbrukslån for å kunne realisere sin drøm enten de skal pusse opp baderom eller bygge en veranda.

 

Totalrenovering av baderom, pusse opp kjøkken, utbygging av bolig eller drenere uteområdet er noen av tingene som forbrukere bruker pengene på.

 

Når man renoverer bolig så vil selvfølgelig taksten på huset øke, og man vil få tilbake kostnadene for lånet ved et salg av bolig. I disse tilfellene så kan det lønne seg å ta opp et forbrukslån.

Ferie finansiert av billig Forbrukslån

I undersøkelsen fra 2018 viste det seg at et stort antall av de som tok opp forbrukslån, brukte penger på feriereiser. Hvis du ser på TV så er det mange banker som reklamerer for akkurat dette formålet. Vi vil ikke anbefale å ta opp forbrukslån for å finansiere ferieturer og slike aktiviteter.

 

Pengene man låner skal betales tilbake og på grunn av den høye renten på forbrukslån så blir ferien dyrere enn om man hadde spart penger til dette formålet.

 

Klarer man derimot å betale ned forbrukslånet relativt raskt, kan dette være en god måte å betale for ferien.

Økonomisk hjelp i en travel hverdag

Det er ofte økonomer snakker om hvor viktig det er for familier å ha en såkalt Buffer i økonomien. Har man det så er man rustet opp hvis uforutsette utgifter skulle dukke opp.

Økonomene anbefaler at bufferen ligger på 1-2 månedslønninger slik at man har kapital hvis noe uheldig skulle skje.

 

Mange nordmenn tar isteden opp forbrukslån for å dekke uforutsette utgifter, da de ikke har klart å spare opp penger til denne økonomiske bøffer.

 

Det kan være at du har fått en del regninger, vaskemaskinen gikk i stykker eller at bilen måtte på verksted. I mange tilfeller kan et forbrukslån være et godt alternativ til rask kapital men disse lånene har noe høyere rente enn andre lån som stiller med sikkerhet i for eksempel bolig.

 

Her kan du lese om hva som er viktig å tenke på når du skal ta opp forbrukslån.

10 ting du må tenke på.

Les hva våre kunder sier om vår service!

" Jeg var usikker på hvilken bank jeg skulle ta forbrukslån i. Når jeg fant frem til Vikenkreditt.no ble valget lett. Jeg fikk opp sammenligning av flere forbrukslån og valgte til slutt det lånetilbudet som passet meg og min økonomi best "

Janne 34 år

Hvordan finne billig forbrukslån?

Forbrukslån uten sikkerhet

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet. Dette betyr at bankene ikke stiller krav til at du må stille med sikkerhet i eiendeler for å ta opp et lån. Du trenger med andre ord ikke å stille for eksempel huset ditt eller bilen din som pant for å kunne få innvilget et slikt lån. Et billig forbrukslån vil derfor som oftest ha høyere rente enn et tradisjonelt lån.

Forbrukslån har likevel lav rente i forhold til de fleste kredittkort.

Refinansiering av forbrukslån

Med refinansiering kan du samle kredittkortgjeld og andre smålån i ett lån uten sikkerhet, på denne måten slipper du å betale flere månedlige gebyrer, og du får bedre oversikt over din økonomi.

Vikenkreditt hjelper deg slik at det skal være enkelt å søke om refinansiering av forbrukslån som å søke forbrukslån. I din søknad oppgir du bare om du ønsker å bruke hele summen på refinansiering, eller kun deler av lånesummen – resten vil da utbetales som et nedbetalingslån.

Sammenlign forbrukslån

Vikenkreditt er en tjeneste hvor man kan sammenligne forbrukslån, og enkelt vurdere den laveste renten ved å bruke deres lånekalkulator. Men den baserer seg kun på lånebeløp og nedbetalingstid, for å få et tilbud skreddersydd deg og din situasjon søk om forbrukslån .

Billig-forbrukslan.no

Vikenkreditt.no

Nettstedet er drevet med et kommersielt formål

Nettstedet representerer ikke et fullstendig bilde av hva som er i markedet, men et utvalg leverandører