Billig Forbrukslån | Guide til Billig Forbrukslån | Lån inntil 500 000 | 2020

Hvordan finne Billig forbrukslån

Her våre beste tips når du skal finne forbrukslån

For å finne et Billig forbrukslån er det viktig at du søker hos de som tilbyr lav effektiv rente. Den effektive renten viser de reelle kostnadene siden den også tar med gebyrer og kostnader.

 

Det første du bør gjøre er at du bestemmer deg for hvor mye du trenger å låne. Så søker du uforpliktende hos flere tilbydere. Du kan låne opp til kr 500 000 uten sikkerhet.

 

Å søke forbrukslån er helt uforpliktende og du har ingen ting å tape ved å søke hos flere banker samtidig. Når din søknad er godkjent kan du selv velge den banken som gir deg det beste tilbudet.

 

Det finnes veldig mange fordeler med et billig forbrukslån. Hos oss gir vi deg den informasjonen du trenger for å finne det forbrukslånet som passer deg og din økonomi best. Det koster ingenting å søke og du trenger ikke godta lånetilbudet.

Vi hjelper deg når du skal velge forbrukslån, slik at du tar en avgjørelse som er riktig for deg, din situasjon og din økonomi.

Hva er et forbrukslån?

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet

Du kan bruke et forbrukslån til å kjøpe eller gjennomføre noe og vi vil ikke spørre deg hva du skal bruke pengene til. Slike lån kan hjelpe deg med å få fullført renovering av baderom eller pusse opp bolig. Når du tar opp forbrukslån betyr ikke det at du må bruke mer en du har råd til.

Vikenkreditt er opptatt av at du skal kunne betale avdragene på lånet ditt, og at dette skal fungere i din økonomiske hverdag. Derfor formidler vi noen av markedets beste forbrukslån og betingelser.

Forbrukslån Test    Kredittkort reise   Beste forbrukslån   Forbrukslån  Forbrukslån kalkulator

Vikenkreditt.no  Test kredittkort    Forbrukslån inntil 500 000   Kredittkort

Ta riktig avgjørelse idag

10 ting du bør tenke på når du skal velge forbrukslån

Trenger du å låne penger til oppussing, reise eller noe du har ønsket lenge?

Søk billig forbrukslån på dagen! Du kan søke forbrukslån fra kr 5.000 til kr 500.000 uten at det blir stilt noe krav til sikkerhet. Det betyr at du kan bruke de pengene du låner til hva du vil. Det vil ikke være noen som stiller spørsmål om hva du skal bruke pengene til. Derfor skiller forbrukslån seg fra ordinære lån.

En av grunnene til dette er at det er ofte veldig tidkrevende å låne penger i en normal bank. De fleste bankene kan heller ikke tilby effektive løsninger til alle sine kunder. En av grunnene til at kredittselskapene har fått så stort fotfeste hos forbrukere er at søkeprosessen er nettbasert og du får som regel svar på dagen når du søker forbrukslån.

Når du skal finne forbrukslån med lavest mulig rente, er det viktig å sammenligne de ulike tilbudene på markedet. Det finnes Lånekalkulatorer og sammenligningstjenester.

Det som er viktig å merke seg er å se på den effektive renten, men selvfølgelig alle andre kostnader som krav, lånebeløp og alle andre muligheter. Renten som står i tilbudet tilsvarer som regel hvor mye du skal betale tilbake på lånet.

For å få det bet beste tilbudet er det viktig at du søker hos flere banker samtidig. Det er helt gratis og uforpliktende å søke.

Når du har fått svar fra alle du har søkt hos har du ett bra grunnlag for å sammenligne tilbudene. Billig forbrukslån viser deg hvordan.

Når du har søkt forbrukslån hos flere tilbydere og søknadene er godkjente, er det neste steget og sammenligne disse tilbudene. Det du skal se på er hvor mye penger du har søkt om å låne, Hva den effektive renten er og hva kravet er. 

Når du har funnet det lånet som passer deg best godtar du og signerer lånepapirene. Prosessen er veldig enkel å forholde seg til og du vil få pengene utbetalt til den konto du velger. Vikenkreditt gjør denne prosessen lett for deg.

Når du har søkt på Billig forbrukslån og godtatt tilbudet står du fritt til å bruke pengene til hva du vil. Det kan være at du ønsker å totalrenovere ditt baderom, at du ønsker å pusse opp kjøkken eller bare en ekstra økonomisk buffer i hverdagen.

Forbrukslån er perfekt hvis det skulle dukke opp noen uforventede utgifter.

Har du brått ikke nok penger på konto til å dekke alle regninger så er Billig forbrukslån perfekt. Du søker og vil få svar ganske raskt etter søknaden er sendt og pengene vil være på din konto.

Et lån der det ikke stilles krav til sikkerhet i eiendeler som bil eller hus for å få lånet innvilget kalles forbrukslån. Da man søker lån uten sikkerhet medfører dette at man som oftest får en rente som er høyere enn ett vanlig lån med sikkerhet i bolig.

Fordelen med Billig forbrukslån er at du kan bruke pengene til hva du vil uten at du trenger å opplyse banken om hva du skal med pengene.

Felles for Billig forbrukslån og kredittkort er å ikke låne mer penger enn det du kan betale tilbake. Kredittkort kan du bruke når du skal ut å reise eller mindre kjøp som du kan betale tilbake veldig raskt.

For større utgifter som du trenger lengre tid til å betale tilbake, eller hvis du trenger penger fort – Da kan du ta opp forbrukslån. Disse type lån har vanligvis en lavere rente enn kredittkort. Derfor velger de fleste at det er bedre å ha gjeld på forbrukslån enn kredittkort. Det er en del goder når man bruker kredittkort, som f.eks. bonuser og rabatter når man betaler med ett kredittkort. Så hvis du kan betale tilbake veldig raskt og hvis det ikke gjør noe at renten er noe høyere så er det anbefalt å søke om Billig kredittkort.

Termingebyr: Normalt legger bankene til et lite beløp på toppen av det du betaler av avdrag og renter på lånet, hver måned. Dette dekker alle administrasjonskostnader som banken bruker på å betjene lånet ditt.

Terminbeløp: Dette er summen av avdrag, gebyrer og renter som du betaler for lånet i hver termin. Har du f.eks. et fleksibelt lån der du selv bestemmer over avdragene, vil det laveste termingebyret bestå av renter og gebyrer.

 

Etableringsgebyr: Når banken oppretter et nytt lån i ditt navn, krever de et pengebeløp for dette. Dette gebyret betaler du bare en gang.

Nettstedet er drevet med et kommersielt formål

Nettstedet representerer ikke et fullstendig bilde av hva som er i markedet, men et utvalg leverandører