Kredittkort | Vi har kåret beste Kredittkort med fordeler og rabatter | 2020

Kredittkort

Vi deler våre beste tips når du skal finne Kredittkort

Når du skal finne kredittkort er det viktig at du ser på hvor lang rentefri tilbakebetaling kortet har.

 

Det første du bør gjøre er at du bestemmer deg for kredittgrensen på kortet. Så sammenligner du flere kort. Hos vikenkreditt har vi kåret de beste kortene slik at det skal være enklere for deg å bestemme hvilket kredittkort du skal velge.

 

Det finnes veldig mange fordeler med et kredittkort. Hos oss viser vi deg all den informasjonen du trenger for å velge riktig kort.

Vi hjelper deg når du skal finne kredittkort, på den måten sikrer vi at du tar en avgjørelse som er riktig for deg, din situasjon og din økonomi.

Hva er et kredittkort?

Kredittkort eller forbrukslån?

Du kan bruke et forbrukslån til å pusse opp bolig og banken vil ikke stille krav til sikkerhet. Et kredittkort er det veldig mange som bruker til det daglige. Noen av grunnene til det er at det finnes en rekke fordeler og rabatter.

 

Noen sparer penger på bensin mens andre får rabatter i butikker. Vi vil uansett ikke anbefale å bruke kredittkort hvis du ikke har råd til å betale renten.

 

I dag finnes det veldig mange långivere som tilbyr kredittkort, det gjør at det er vanskelig å vite hvilket kredittkort du skal velge og hvor du finner de beste avtalene.

 

Det mange lurer på er om det i det hele tatt er mulig å finne kredittkort med lav rente. Ja det finnes kredittkort som er billigere enn andre. Da er det viktig at du ser på den effektive renten da denne viser alle gebyrer.

 

Akkurat hva du mener er et billig kredittkort kommer an på hvordan betalingsevnen din er og hvilken rente du får. Kredittkort har den renten som er oppgitt. Forbrukslån så kan renten variere utifra din kreditt-score.

Har du behov for tilgang til rask kapital i en kortere periode eller kanskje du har andre grunner til at du trenger kredittkort. Dersom du sjekker tabellen på vikenkreditt kan du se hvilket kort som er anbefalt.

 

Uforutsette utgifter kommer når du minst forventer det. Da er det greit å ha tilgang til raske penger. Kredittkort skal kun brukes hvis du vet du har evne å betale tilbake med den renten som er oppgitt.

 

Vikenkreditt ønsker at du skal finne riktig kredittkort for ditt bruk. Derfor formidler vi noen av markedets beste kredittkort og betingelser.

Enten du trenger kort for å handle dagligvarer eller til bruk på ferie i utlandet.

Forbrukslån Test    Kredittkort reise   Beste forbrukslån   Forbrukslån

Vikenkreditt.no  Test kredittkort    Forbrukslån inntil 500 000

Ta riktig avgjørelse idag

Dette skal du tenke på når du skal velge kredittkort

Trenger du kredittkort til daglig bruk eller til reise?

Det finnes et stort utvalg av kredittkort på markedet i dag. Hvordan skal du velge riktig kort?

En av de viktigste grunnene er tilgangen på penger og fordelene kortet gir deg som kunde. En av grunnene til at kredittselskapene har fått så stort marked hos forbrukere er at søkeprosessen er nettbasert og du får som regel svar ganske raskt når du søker om kredittkort.

Når du skal finne kredittkort med lavest mulig rente, er det viktig å sammenligne de ulike kortene på markedet. Det finnes mange sammenligningstjenester som hjelper deg.

Det som er viktig å notere seg er å se på den effektive renten, men selvfølgelig alle andre kostnader som krav, lånebeløp og alle andre muligheter. 

Kredittkort er perfekt hvis du skal på ferie.

Det finnes mange forskjellige kredittkort som er perfekt til utenlandstur. De fleste av kortene har forsikringer inkludert hvis du skulle være uheldig å havne i en situasjon. Men igjen så har flere av kortene gode fordeler, rabatter og bonuser.

Det som er felles for Billig forbrukslån og kredittkort er at du ikke skal låne mer penger enn det du kan betale tilbake. Kredittkort kan du bruke når du skal ut å reise eller små kjøp som klær eller bensin.

Veldig mange ønsker heller å ha gjeld på forbrukslån en kredittkort. En av grunnene er at renten på forbrukslån er vesentlig lavere enn på kredittkort. Det er mange goder når man bruker kredittkort, som f.eks. bonuser og rabatter når man betaler med et kredittkort. Så hvis du kan betale tilbake veldig raskt og helst innen den rentefrie perioden så vil vi anbefale å søke på kredittkort i vår sammenligningstjeneste.

Termingebyr: Normalt legger bankene til et lite beløp på toppen av det du betaler av avdrag og renter på lånet, hver måned. Dette dekker alle administrasjonskostnader som banken bruker på å betjene lånet ditt.

Terminbeløp: Dette er summen av avdrag, gebyrer og renter som du betaler for lånet i hver termin. Har du f.eks. et fleksibelt lån der du selv bestemmer over avdragene, vil det laveste termingebyret bestå av renter og gebyrer.

 

Etableringsgebyr: Når banken oppretter et nytt lån i ditt navn, krever de et pengebeløp for dette. Dette gebyret betaler du bare en gang.

Nettstedet er drevet med et kommersielt formål

Nettstedet representerer ikke et fullstendig bilde av hva som er i markedet, men et utvalg leverandører