Refinansiering | Refinansiering av smålån og gjeld Vikenkreditt

Refinansiering av gjeld og lån

Refinansiering tilpasset deg og dine behov

Søk om refinansiering fra 5 000 til 500 000 kr - få svar fra banken raskt.

5 000 kr 500 000 kr

Refinansiering av gjeld

For deg som ønsker full kontroll.

Få bedre oversikt når du samler alle lånene dine under ett, da trenger du kun å forholde deg til én forfallsdato og én faktura.

På den måten slipper du å måtte huske på flere fakturaer som skal betales til ulike datoer.

Når du samler alle smålånene dine og kvitter deg med kredittkortgjelden har du mye bedre utgangspunkt fremover.

Dette er en av grunnene til at våre fornøyde kunder velger refinansiering.

Slik fungerer refinansiering

Når du refinansierer smålånene dine, tar banken gjelden du har i andre banker. I stedet for mange regninger og uoversiktlige betalingsfrister, trenger du kun å forholde deg til én månedlig faktura.

Refinansiering vil si å samle forbrukslån og kredittkortgjeld i ett felles lån. Du slipper renter og forskjellige innbetalinger for kredittkort.

Når banken har mottatt søknaden din om refinansiering av kredittkortgjeld eller smålån, vurderer de hvilken type lån som passer best for deg og din økonomi. Du kan enten få tilbud om alminnelig refinansiering uten sikkerhet, som betyr at vi overtar gjelden din i andre banker, eller du kan få tilbud om refinansiering via et fleksibelt lån. Et fleksibelt lån vil si at du får en lånekonto med en øvre beløpsgrense for hva du kan ta ut. Dette beløpet disponerer du fritt – blant annet til å nedbetale andre smålån. Du velger selv hvor mye av beløpsgrensen du vil ta ut, og betaler selvfølgelig kun på det du faktisk bruker.

Refinansiering

Samle smålån og gjeld

Har du smålån og gjeld? Er denne gjelden enten kredittkortgjeld eller forbrukslån? Da bør du refinansiere din gjeld. Refinansiering betyr at du betaler ned gammel gjeld med ny gjeld. Når den nye gjelden er rimeligere å betjene enn den gamle gjelden, så sparer du penger ved å gjøre et par enkle grep. Refinansiering er den raskeste og billigste måten å spare penger på. Refinansiering har flere fordeler som at du kun trenger å forholde deg til en dato for innbetaling. På denne måten får du en bedre oversikt når det kommer til betalinger.

 

  • Refinansieringsbeløp: 5 000 – 500 000 kr
  • Månedsbeløp: Fast beløp hver måned
  • Nedbetalingstid: 3-15 år
    • Når du refinansierer flere smålån, kan ikke nedbetalingstiden overstige den lengste nedbetalingstiden blant de eksisterende lånene dine – med mindre alle er under 5 år.

Spar penger med Refinansiering

Vikenkreditt.no ønsker å hjelpe personer som vil spare penger på å betale minst mulig på lån. Vår sammenligningstjeneste av Billig forbrukslån, hvor vårt mål er at alle skal betale så lite som mulig i renter på forbrukslån. Betaler du 20% i rente på 500.000 kroner i dag, betaler du 100.000 kroner i renter i året. Hvis du hadde betalt kun 10% rente på det samme beløpet hadde du sluppet å betale 50.000 kroner i året i renter. Her sparer man mer enn 4000 kroner hver eneste måned. Det er veldig mye penger.

Slik refinansierer du gjelden din

Det første du bør gjøre er å skaffe deg en oversikt:

Hvor mye gjeld har du hos de ulike bankene? Trenger du å refinansiere deler eller hele gjelden? Dersom du for eksempel har et billån med 4 % rente vil det vanligvis ikke lønne seg med refinansiering. Har du derimot Forbrukslån, kredittkortgjeld eller annen type gjeld med masse gebyrer og høye renter, kan dette fort være et meget godt alternativ.

Finn det beste lånet og lavest rente for refinansiering

Når du har skaffet deg en oversikt over din situasjon bør du i neste omgang finne det forbrukslånet som egner seg best for deg. Hvilket forbrukslån som passer akkurat deg vil i stor grad variere fra behov til behov. Det du bør tenke på er hvor mye du må betale i renter i forhold til det du gjør i dag. Det som er viktig er at renten blir lavere og at gebyrene blir mindre.

Eks.

 

Effektiv rente 13,94 %, 100 000 kr o/5 år. Kostnad: 37 221 kr. Totalt: 137 221 kr.

Nedbetal det nye forbrukslånet ditt

Når man har kommet så langt er det bare å sørge for å nedbetale ditt nye lån. Vi anbefaler deg å gjøre opp for deg så raskt som mulig, da dette vil gjøre lånet mye billigere for deg. En ting man bør tenke på dersom man vurderer å refinansiere, er at banken er nødt til å gi deg et lån som er billigere dersom de skal innvilge din søknad om refinansiering. Dette er faktisk lovpålagt via forskrifter.

Nettstedet er drevet med et kommersielt formål

Nettstedet representerer ikke et fullstendig bilde av hva som er i markedet, men et utvalg leverandører